UŞAK'IN 24 HAZİRAN KARARI AK PARTİ

18-06-2018

Özdemir, “Hizmet istiyorsak adres belli, gerisi macera aramaktır”

AK Parti Uşak Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen kahve ziyaretlerinin dün akşamki ilk durağı Malatyalılar Kıraathanesi oldu. Vatandaşlar AK Parti’nin hizmetlerine işaret ederek genel seçimlerde destek vurgusu yaptı.

AK Parti Uşak teşkilatı ülkenin kaderini belirleyecek 24 Haziran erken genel seçimlerine sayılı günler kala tempoyu arttırdı. Esnaf ziyaretleriyle güne başlayan teşkilat mensupları, kahve toplantıları, çat kapı ziyaretler ve sahur programlarıyla günün 24 saate yakınını aktif olarak kullanıyor. Vatandaşın taleplerine kulak verilerek seçimlerin öneminin anlatıldığı ve yereldeki yatırımların da paylaşıldığı çalışmalar kapsamında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve teşkilat üyelerinin katılımıyla kahve toplantılarına bir yenisi eklendi.

Malatyalılar Kıraathanesi’nde gerçekleştirilen buluşmada seçimin önemine ilişkin değerlendirmelere yer veren ve mahalle sakinlerinden destek isteyen Başkan Nurullah Cahan sabah saatlerinde sahaya çıktıklarını ve sahura kadar çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Seçimlerden en yüksek oy oranıyla ayrılmayı hedeflediklerini belirtti. Cahan, “Hemşehrilerimizi dinleyerek taleplerini aldık. Uşak Belediyesi ve AK Parti hükümeti olarak yaptıklarımızı, genel seçimlerimizin önemini anlattık. Gösterdikleri misafirperverlik en üst düzeydeydi, çok teşekkür ediyoruz. AK Parti ailesi olarak, Uşak olarak genel seçimlere hazırız.” dedi.

İRAN ASILLI TENHA: OY KULLANABİLSEYDİM AK PARTİ DERDİM

İran vatandaşı olan ve yaklaşık 6 yıldır Uşak’ta yaşayan Vahid Tenha AK Parti’nin yereldeki ve ulusaldaki başarısına işaret etti. Tenha, “Öncelikle bu şehir için büyük zahmetler çeken değerli insan Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Ben altı sene önceki Uşak’ı da gördüm. Çok iyi değildi. Ama şu an hakikaten Türkiye’de en güzel şehirlerden birisi Uşak. Ben kendim oy kullanamıyorum ama AK Parti’yi çok seviyorum. Oy kullanabilseydim sadece AK Parti’ye verirdim. Türkiye için en değerli insan Recep Tayyip Erdoğan’dır.” dedi. İran asıllı Tenha Uşak’ta yaşamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

ÖZDEMİR, “HİZMET İSTİYORSAK ADRES BELLİ, GERİSİ MACERA ARAMAKTIR”

Uşak’a 10 yıl önce geldiğini ve şehirdeki değişimi birebir gördüğünü belirten Malatyalı Aziz Özdemir ise, Uşak’ın Başkan Nurullah Cahan’ın gelmesiyle hızlı bir değişime uğradığını söyledi. Başkan Cahan’ın yapılamaz denilen şeyleri yaptığını anımsatarak, “Bir misafirimiz geldiğinde eskiden Uşak’ı gezdirmekten çekinirdik. Şimdiyse göğsümüzü gere gere Uşak’ı tanıtıp memnun bir şekilde gönderebiliyoruz. Allah Sayın Başkanımızdan, AK Parti’den razı olsun. Bir çuval oyum olsa götürüp sandığa boşaltacağım. Ben Malatya’ya gidip geliyorum ve Konya Ilgın’da üst geçit yapılıyor. Onlar iki yıldır hala meydana getiremediler ama Uşak’ta üç tane alt geçit bir sene sürmedi. Biz şahsımıza değil, memleketimize böyle hizmetler istiyoruz. Başkanımız kaybederse Uşak kaybeder.  Uşak’a hizmet istiyorsak Belediye Başkanımız burada, Türkiye’ye hizmet istiyorsak Cumhurbaşkanımız orada. Başka kapı arayan macera arıyor demektir.” diye konuştu.

AKMAN: UŞAK’I KISA SÜREDE BU NOKTAYA GETİRMEK BİR ÇAĞDIR

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını kaydeden vatandaşlardan Ahmet Akman, “Bize değer vererek buraya geldiler ve 24 Haziran’daki seçimin öneminin çok büyük olduğunu söylediler. Bizler de bunun farkındayız. İnşallah hayırlısı olacak. Sayın Başkanımıza buradan tekrardan söylemek istiyorum, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Uşak için daha önce kullanılan tabir “modern bir köy” şeklindeydi. Şimdiyse gerçekten büyük bir şehir havasına büründü. Özellikle alt yapısı olmayan bir şehri 3-4 senede böyle bir noktaya getirmek gerçekten çağdır. Daima Sayın Başkanımızın yanındayız ve destekçisiyiz. Onlar bizlere değer veriyor bizler de onlara.” açıklamalarına bulundu.

Daha sonra kahve ziyaretlerini sürdüren Başkan Nurullah Cahan ve beraberindeki heyet, iki kahvehanede daha toplantı düzendi. Uşak Cumhuriyet Karakolu’nda tatlı ikramında bulunarak görevli polis memurlarıyla sohbet eden heyet daha sonra tüm teşkilatın katılımıyla sahur programında Dikilitaş esnafıyla buluştu.

İlgili İçerikler: AYAKLI SU DEPOSU İÇİN YIKIM KARARI ÇIKTI İsmetpaşa Caddesi 1-2 ve 3 Haziran tarihlerinde trafiğe açık olacak UŞAK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE KALKINMAYA DEVAM EDECEK BAŞKAN CAHAN: "BİZ AK PARTİ NEFERİYİZ, BİZE HANGİ GÖREV VERİLİRSE YAPMAYA HAZIRIZ" AK Parti Uşak Teşkilatı Kent Park'ı Ağaçlandırdı Uşaklı Ciritçilerden 24 Haziran'da AK Parti'ye Tam Destek AK Parti Uşak, Dikilitaş Mahalle Mitinginde Buluştu Yorulmak Bilmeyen Başkan Cahan, 24 Haziran'a Kadar Durmamaya Kararlı 2018 Yılı Haziran Ayı İmar Planı Değişikliği-2 2018 Yılı Haziran Ayı İmar Planı Değişikliği-1
uşak uşak belediyesi nurullah cahan destek ak parti 24 haziran karar