UŞAKLI SPORCULAR ALTYAPI KAMP MERKEZİ'NE KAVUŞUYOR

4-05-2023

Sağlıklı yaşam için spora teşvik çalışmaları yürüten ve sporcuların yanında olan Uşak Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından verdiği müjdeli haberde, Fatih Mahallesi’ne yeni bir Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası yapılacağını duyurdu.

2 bin metrekare kullanım alanına sahip olacak altyapı kamp merkezi 3 kattan oluşacak. En üst katında tribünlerinde yer alacağı yapının, ayrıca yan kısmında bir adet kapalı halı saha bulunacak.

TESİS HIZLA YÜKSELEREK SPORCULARLA BULUŞACAK

Spora ve sporcuya verdiği önemle birçok çalışma yapan Uşak Belediyesi, Altyapı Kamp Merkezi ile birçok sporcuyu hayallerine ulaştırmayı hedefliyor. Merkez bünyesinde yatakhane, yemekhane, hobi odaları, fitness odası, antrenör odası, soyunma odaları, toplantı salonu ve sporculara ilk yardım müdahalesi yapılabilecek bir masaj odası bulunacak. 30 metre genişliğinde ve 50 metre uzunluğunda yapılacak kapalı halı saha ise olumsuz hava koşullarını engelleyerek sporcuların ve vatandaşların rahatça çalışabilecekleri konforlu bir alan sağlayacak. Merkezin yan tarafında mevcut durumda bulunan futbol sahası da standartlara uygun şekilde ışıklandırılacak. İlerleyen zamanlarda proje içerisinde bulunan boş alanları daha kullanılabilir hale getirmek adına, doğal çim saha ve kuvvet antrenman sahası eklenmesi planlanıyor.

UŞAKSPOR’UN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, gençlerin ve vatandaşların spora kolay erişimi için kent genelinde önemli çalışmalar yapıldığının altını çizerek, “Kısa süre önce ihalesini gerçekleştirdiğimiz altyapı kamp merkezinin yapım çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Uşaklı sporcularımızın her zaman arkasında duracağız. Uşakspor’a yeni sporcular yetiştireceğiz ve gençlerimizin bu alanda temsil yeteneği kazanmasına katkı sağlayacağız.” dedi.

İlgili İçerikler: ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK Bir Eylül Sanayi Sitesi Yağmur Suyu Hattına Kavuşuyor UŞAKLI KADINLAR UKAMER ATÖLYELERİNDE BULUŞTU UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ SÖZÜ VERİLEN TİCARET MERKEZİ UŞAKLILARLA BULUŞTU UŞAK BELEDİYESİ İLE GENÇLİK YENİ BİR MERKEZE KAVUŞUYOR İSMETPAŞA CADDESİ YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR UŞAK YENİ BİR SPOR KOMPLEKSİNE KAVUŞUYOR UŞAKLI KADINLAR İLK YARDIM EĞİTİMİ ALDI Başkan Çakın Milli Sporcularla Buluştu
uşak uşak belediyesi spor mehmet çakın kamp merkezi