UTAŞ Uşakspor, Alnının Akıyla Adını 3'üncü Lig'e Yazdırdı

24-04-2017

UTAŞ Uşakspor adını 3. Lige yazdırdı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Tüm tezgahlara rağmen şampiyon olduk ve alnımızın akıyla adımızı 3. Lig'e adımızı yazdırdık" dedi.

UTAŞ Uşakspor, karşılaştığı play-off maçında Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’u uzatmalara giden maçta 3-1 mağlup ederek, adını 3. Lig’e yazdırdı. Eskişehir’de oynanan maçı binlerce Uşaklı taraftar izlerken, maçın ardından bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Tüm oyunlara ve tezgahlara rağmen bu takımı şampiyon yaptık ve adını 3. Lig’e yazdırdık. 50’inci yılımızda elde ettiğimiz bu başarı tüm Uşak’a hayırlı ve uğurlu olsun. Taraftarımıza, teknik heyetimize, oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Yıl elli hedef belli dedik ve alnımızın akıyla adımızı 3. Lig’e yazdırdık. Hiçbir şaibeye mahal vermeden elde ettiğimiz bu zaferi, tüm Uşak halkına armağan ediyoruz” dedi. Başkan Cahan, göreve geldiği günden itibaren futbol ve diğer sporlara önem verdiklerini belirterek, "Uşak gibi gelişmiş ve gelişen bir kentin üst liglerde olması gerektiğini her zaman savunduk. İlk iki yıl şanslızlıklar nedeniyle üst lige çıkamadık. Fakat bugün ilk etabı geçtik ve şimdi sırada 2. Lig var. İnşallah bu takımı 2. Lig'e çıkaracağız ve bunun için daha çok çalışacağız. Uşak hak ettiği noktada temsil edilecek" diye konuştu.

Cahan, Tribünleri Futbolcu Gibi Selamladı

Maçın ardından sahaya inen ve oyuncuları teker teker tebrik eden Başkan Cahan’a tribünlerden yoğun bir tezahürat oldu. Cahan, tribünleri futbolcu selamıyla selamladı.Taraftar hep bir ağızdan sevinç naraları attı.

Utaş Uşakspor. Maçı 3-1 Kazandı

UTAŞ Uşakspor ve Bucak Belediyesi Oğuzhanspor arasındaki maç, saat 15.00’da Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda başladı. Maçın ilk yarısında 0-0 eşitlik bozulmadı ve soyunma odalarına her iki takım da golsüz girdi. Maçın ikinci yarısı UTAŞ Uşakspor oyuna daha hakim başladı ve 50’inci dakikada Burhan Coşkun’la golü buldu. Maçın ikinci yarısının sonuna kadar başka gol olmazken, 90’da hakem 5 dakika uzatmayı gösterdi. Uzatma dakikalarında etkisini artıran Bucak, 90+1’de Erol Koç’la golü kaydetti. Bu golle kısa süreli moral bozukluğu yaşayan UTAŞ Uşakspor, uzatmalar etkili oyununu sürdürdü. 95’te Salih ile ikinci golü kaydeden UTAŞ Uşakspor, 112’inci dakikada İbrahim Kongor’un attığı golle skoru 3-1 yaptı. Uzatma dakikalarında başka gol olmadı ve hakemin bitiş düdüğünü çalmasıyla ekibimiz adını 3’üncü lige yazdırdı.

Son Düzenlemeler: 25 Nisan, 2017
İlgili İçerikler: UŞAKSPOR ÇEVREYE ZARARLI ATIKLARI 'ENERJİ'YE ÇEVİRDİ TFF'DEN UŞAKSPOR'A MÜJDE GELDİ UTAŞ UŞAKSPOR'A TAZE KAN UTAŞ UŞAKSPOR BAŞKAN CAHAN'DAN ALDIĞI MORALLE MAÇA HAZIR UTAŞ EKİPLERİNİN HUMMALI ÇALIŞMASIYLA UŞAK KAR KIŞA TESLİM OLMADI İMZALAR ATILDI, UTAŞLI İŞÇİLER MUTLU SONA ULAŞTI Utaş Uşakspor Yeniden 2.Lig'de UTAŞ Uşakspor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı Şampiyonluğunu ilan eden UTAŞ Uşakspor Coşkuyla Karşılandı Uşaksporlular Derneği'nin İlk Ziyareti Cahan'a Oldu
uşak uşak belediyesi nurullah cahan UTAŞ Uşakspor bucak oğuzhanspor 3' LİG