YAZ KURSLARIYLA HEDEF: SAĞLIKLI NESİLLER

19-07-2019

Minikler Yaz Kurslarından Memnun

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini desteklemek adına Uşak Belediyesi tarafından açılan yaz kursları 7 farklı branşta sürüyor. Kurslarda geleceklerine yatırım yapan minikler bu sayede yaz tatilini eğlenerek geçiriyor.

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından, 6-14 yaşları arasındaki çocukların yararlanabildiği ve çeşitli branşlarda eğitim verilen Yaz Spor Kursları gençleri geleceğe hazırlıyor. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte çocuklara hem fiziksel hem zihinsel olarak katkı sağlamak adına, Uşak Belediyesi’ne bağlı spor tesislerinde, alanında uzman spor eğitmenleri tarafından yüzme, karate, tenis, futbol, cimnastik, basketbol ve okçuluk alanlarında eğitim veriliyor.

Ilıcak Su Başı Spor Tesisleri’nde yer alan futbol, tenis ve yüzme kurslarını ziyaret eden Başkan Mehmet Çakın, tesislerde spor eğitimi alan çocuklarla bir araya gelerek sohbet etti ve merak ettikleri soruları yanıtladı. Yaz aylarını verimli geçirmeleri konusunda miniklere hatırlatmada bulunan Başkan Çakın, onlara dondurma ikram etti.

Başkan Çakın: “Çocuklarımızın Eğlenerek Spor Yapmasını Sağlamak Bizim Görevimiz”

Spor tesisini ziyaret eden Başkan Mehmet Çakın, çocuklarını Uşak Belediyesi’ne emanet eden ailelere seslendi. Ailelerin hiçbir şekilde endişe etmemeleri gerektiğini hatırlatan Başkan Çakın, çocukların spor hocaları tarafından gözetildiğini ve güvenli bir ortamda spor yaptıklarını belirtti.

Yaz döneminde çocukların keyifli zamanlar geçirmek istediklerini ve bunun için Uşak Belediyesi’nin tüm imkânlarının seferber edildiğini dile getiren Başkan Çakın, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Yaz döneminin gelmesiyle çocuklarımız bir taraftan okulun yorgunluğunu atmaya çalışırken diğer taraftan keyifli vakit geçirmek istiyorlar. Biz çocuklarımızın bütün zamanlarını televizyon ve telefon başında geçirmemesi için onların hem eğlenip hem spor yapabilecekleri ortamı sağlamayı kendimize bir görev biliyoruz. Çocuklarımızın, yaz tatillerini keyifli geçirmeleri, sağlıklı bir birey olarak yetişmeleri için burada spor yapmalarından mutluluk duyuyoruz. Bu Yaz Kurslarımız, belki de aralarından Uşak’ımızı gururla temsil edecek olan sporcuların yetişmesine vesile olacaktır. Kurslarımız önümüzdeki dönemde de artarak devam edecek.”

Kurslardan oldukça memnun olduklarını dile getiren miniklerse, kendilerine bu imkânı sağlayan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkür ettiler. Yaz sıcaklarından bunalan minikler, dondurmayla gelen Başkan Mehmet Çakın’a, kurslardaki aktivitelerini anlattılar.

Son Düzenlemeler: 23 Temmuz, 2019
İlgili İçerikler: BİLİNÇLİ NESİLLERLE DOĞAMIZ EMİN ELLERDE BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ YENİDEN HİZMETE AÇILIYOR SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ İLK MEYVELERİNİ VERDİ "HERKES PEDALLARA" PROJESİNİN İLK DURAĞI SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ OLDU ŞAMPİYONLAR SPORUN GÖZDESİ SAĞLIKLI YAŞAM VE GENÇLİK MERKEZİ'NDE Nesilleri Birleştiren Ata Sporuna Belediyeden Tam Destek
uşak uşak belediyesi yaz kursları mehmet çakın sağlıklı nesil