​Yeni İş Makineleriyle Daha Az Zaman Daha Çok İş

4-02-2016

Yeni İş Makineleriyle Daha Az Zaman Daha Çok İş

Uşak Belediyesi araç envanterini yeni aldığı 8 yükleyici ve kazıyıcı 1 ekskavatör ile güçlendirdi. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “ Aldığımız ve alacağımız yeni araçlarımızla daha kısa sürede daha çok işler yapacağız” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi araç envanterini genişletmeye devam ediyor. 2015 yılında yapılan alımlarla kentin projelerinde çalışmalar daha hızlanırken, 2016 yılında da yeni araç ve gereçler ile çalışmaların bitme süresi daha da azaltıldı. Bu kapsamda son olarak 8 yükleyici ve kazıcı, 1 ekskavatör belediye bünyesine katıldı. Diğer yandan kısa süre içinde 1 vidanjör, 14 kamyon, 2 ekskavatör, 1 loder yükleyici, 1 silindir ve 1 grayder daha araç envanterine dahil olacak.

Birçok büyükşehirde yok

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Marka şehir hedefine varabilmemiz için araç ve gereçlerimizin son teknoloji ve çok sayıda olması gerekiyor” dedi.  Bu nedenle belediye bünyesinde yer alan araç ve gereçleri çoğalttıklarını ileten Cahan, “Belediyemiz ilimizin marka şehirler arasında olması için çalışmalarını hızlandırmış ve hedeflerine durmaksızın ilerlemektedir. Kentimizin dört bir yanındaysa projelerimiz devam etmektedir. Özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tüm ekiplerimiz beklenilen bir Uşak için bütün gücüyle çalışmalarını yapacaktır. Çalışmalarımızın kaliteli ve kısa sürede olabilmesi içinse araçlarımızın yeterli ve kaliteli olması gerekmektedir. Bu nedenle ihtiyaçlarımıza binaen araç sayımızı arttırdık ve envanterimizi genişlettik. Son olarak bünyemize kattığımız araçlarımızla birçok büyükşehrin ulaşamayacağı bir araç envanterine ulaştık” diye konuştu.

İhtiyaçlara cevap verecek

Yeni araç sayıları hakkında da bilgi veren Cahan, “2015 yılında araçlarımızın sayılarında artış olmuş ve yenilemiştik. Bu yıl da daha iyi hizmet adına çalışmalara başladık. An itibariyle 8 yükleyici ve kazıcı ve 1 ekskavatör bünyemizde dahil oldu. Yakında daha fazla ve kentin ihtiyaçlarına cevap verecek araçlarımızı alacağız. Bu kapsamda içinde 1 vidanjör, 14 kamyon, 2 ekskavatör, 1 loder yükleyici, 1 silindir ve 1 grayder daha belediye hizmetine girecek. Marka şehir hedefinde işleyişimizi daha da hızlandıracağız” şeklinde konuşarak sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: ÇOÇUK KENT'TE 23 NİSAN ÇOŞKUSU BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ 23 NİSAN'DA EĞLENCE ÇOCUK KENT'TE BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI İsmail Gökkurt İsmail Tuncel KEMALÖZ MAHALLESİ 36. BÖLGE OLARAK ADLANDIRILAN ALANDA YAPILAN 18. MADDE UYGULAMA İŞLEMLERİ TAMAMLAN Yusuf İşgören Kemalöz Mahallesi Sakinlerinden, İsmail Şentürk BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir iş makineleri daha az zaman daha çok iş