YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK

14-02-2024

Şehrin dört bir tarafında yürüttüğü üstyapı çalışmalarıyla birbirinden özel projeleri hayata geçiren Uşak Belediyesi, bir tesisi daha vatandaşlar ile buluşturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz senelerde Uşak halkının hizmetine açılan Yeşil Karaağaç Doğal Yaşam Merkezi, doğanın güzelliği ile bütünleşen bir sosyal tesise kavuşuyor.

Atapark, Tiritoğlu Parkı ve Dörtyol gibi Uşak’ın farklı noktalarında bulunan; lezzetli yemekleri, hijyen koşullarına olan hassasiyetleri ve uygun fiyatlarıyla vatandaşlardan olumlu geri dönüşler alan tesislere bir yenisi daha ekleniyor. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Yeşil Karaağaç Göleti Sosyal Tesisleri’nin yakın zamanda hizmete açılacağını müjdeleyen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, hemşerileri için çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.

Lezzet ve Estetik Bir Arada

Yaz kış demeden misafirlerine kapılarını açacak olan tesis, güzel manzarası ve nezih ortamıyla doğanın ruhunu yansıtacak. 1000 metrekarelik açık alana ve huzurlu bir atmosfere sahip tesiste aynı zamanda mescit ve otopark da yer alıyor. Soluklanmak isteyenlerin aklına gelen ilk adres olacak sosyal tesis, 250 metrekarelik kapalı alanı içerisinde gerçekleştirilmiş ahşap iç dizaynı sayesinde misafirlerine otantik bir ortam sunacak. Yapılan peyzaj çalışmalarıyla yeşillin kalbine yer edinen tesis gündüz sahip olduğu manzaranın yanı sıra, modern aydınlatmaları sayesinde gece de misafirlerine görsel bir şölen sunmaya hazırlanıyor. Göl manzarası eşliğinde lezzetli yemeklerin yenebileceği sosyal tesis; ailelerin, arkadaşların yeni toplanma noktası, hoş sohbetlerin ve güzel buluşmaların adresi olacak.

Böylece tesis Uşaklılara şehrin karmaşası ve gürültüsünden uzak keyifli bir ortam sunmasının yanı sıra bölge halkına yeni bir sosyal alan kazandırarak yaşam kalitesini üst noktalara çıkaracak.

İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET KAPSAMLI TESİS YEŞİL SAHALARA YILDIZ YETİŞTİRECEK KARAAĞAÇ MAHALLESİ'NİN TALEPLERİ HİZMETE DÖNÜŞTÜ Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir Zeliha Yeşil KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK Karaağaç Mahallesi Sakinlerinden, Mehmet Ayhan UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi mehmet çakın yeşil karaağaç doğal yaşam merkezi sosyal tesis