Yeşil Uşak, İşbirliği Kültürüyle Can Kazanıyor

6-04-2018

Uşak’ta kurumlar arası iş birliği ile gerçekleştirilen kaliteli fidanla halkı buluşturma etkinliği binlerce vatandaş tarafından rağbet gördü. Etkinlik kapsamında yeşil Uşak seferberliğine 10 bin ağaçlık katkı sağlandı.

Uşak Belediyesi, Uşak Çevre Gönüllüleri Derneği ve Uşak Ziraat Odası işbirliği ile Ulu Cami parkında açılan ağaç standı amacına ulaştı. Kaliteli ve uygun fidanı vatandaşa ulaştırmak ve yeşil Uşak seferberliğini güçlendirmek adına gerçekleştirilen proje ile 40 günde yaklaşık 10 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Uşak Çevre Gönüllüleri Derneği yapılan çalışma nedeniyle Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Hasan Yüksel, “Uşaklıların istediği, doğru nitelikteki fidanları onlara sunmayı hedefledik. Bu sayede şehrimiz daha yeşil ve oksijeni bol bir hal alacak düşüncesiyle yola çıktık. Uşak Belediyesi ile şehrimize böyle katkıyı sağlamak bizleri son derece mutlu edecek. Çeşitli kurum ve kuruluşlarımızın, dernek üyelerimizin özverili çalışması ile karda ve yağmurda halkımıza talep ettiği fidanları sunduk.” dedi.

Yeşil Uşak için projelerde son gaz

Ortak çalışmanın ve ortak aklın her zaman iyi sonuçlar getirdiğini vurgulayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Her yıl geleneksel hale gelen Uşaklı hemşehrilerimizi fidanla buluşturma etkinliğini Uşak Ziraat Odamız ve Uşak Çevre Gönüllüleri Derneğimizle birlikte gerçekleştirdik. Uşak’ımızı yeşillendirmek ve kaliteli meyve ağaçlarını, bitki çeşitlerini toprakla buluşturmak adına güzel bir proje oldu. Halkımız da kendilerine verilen bu hizmete büyük bir teveccüh gösterdi. Ben değerli başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaret kapsamında Uşak’ın yeşil bir kent olması adına istişarelerde bulunuldu.

Son Düzenlemeler: 06 Nisan, 2018
İlgili İçerikler: YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE DUYURU Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Ayşe Kaya Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Mehmet Savaş Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Halime Alpan Uşak Merkez Bozkurt Mahallesi'nden Emine Gümüş Elif Yeşilkaya UŞAK KARAAĞAÇ MAHALLESİ MAHALLE KONAĞINDA KULLANILMAK ÜZERE TATAMİ ALIMI Yeşil Karaağaç Mahallesi Sakinlerinden Mehmet Karakuş Uşak Merkez Ünalan Mahallesi'nden Rabia Çelik
uşak uşak belediyesi nurullah cahan yeşil uşak işbirliği