EV VE SÜS HAYVANLARININ BAKIMI VE KORUNMASINA YÖNELİK EĞİTİM

12-02-2024

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nun 5. maddesinin 2. fıkrası ve Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği’nin 13. maddesi gereğince, “Ev ve Süs Hayvanı satan kişiler, bu hayvanların bakımı ve korunması ile ilgili olarak yerel yönetimler tarafından düzenlenen eğitime katılmak zorundadır” bilgisi bulunmaktadır. Bu kapsamda belediyemiz tarafından 16.02.2024 tarihinde eğitim düzenlenecektir. Eğitime katılmak isteyen vatandaşlarımızın 14.02.2024 günü saat 17.00’ye kadar dilekçe ile belediyemize başvurmaları önemle rica olunur.

Eğitim, 16 Şubat Cuma Günü,  Atatürk Kültür Merkezi 2 Numaralı Salonda, 09.00 ile 12.30 saatleri arasında düzenlenecektir.

Son Düzenlemeler: 12 ubat, 2024
İlgili İçerikler: Banaz/Susuz Köyünden, Mehmet Yaşar Ayşe Süsam Susuzören Köyünden, Emine Candoğan Susuzören Köyü'nden Mehmet Ali Yılmaz Banaz/Susuz Köyünden, Halime Tanrıöver UŞAKLI KADINLAR İLK YARDIM EĞİTİMİ ALDI Susuzören köyünden Ahmet Cengiz Merkez Susuzören Köyü'nden Halime Türker Hüsamettin Susal Susuzören köyünden Döndü Torlak
eğitim BAKIM Ev ve süs hayvanları korunma