Su Kesintisi Hakkında

Duyurular
10.09.2022-18.09.2022 tarihleri arasında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ni, Elmalıdere Mahallesi'ni ve Kemalöz Mahallesi'ni besleyen su hatlarında bakım ve onarım çalışlarından kaynaklı planlı olarak su kesintilerine gidilecektir. Detaylar içerikte yer almaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

58. Bölge Parselasyon Planı Askısı

58. Bölge Parselasyon Planı Askısı

​100. YIL KUTLAMALARI PROGRAM AKIŞI

Duyurular
Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kapsamında birbirinden özel programlar sizlerle buluşacak; coşku en güçlü şekilde hissedilecek. İşte program akışı...

9 Nolu İmar Uygulama Bölgesi'nin Sorunu Çözüldü

Duyurular
Kızılay Genel Müdürlüğü davası nedeniyle sorunlu olan Kemalöz Mahallesi'nde 9 nolu imar uygulama bölgesi olarak bilinen alanda karşılıklı görüşmeler sonucu sorun giderildi.

Şebeke Suyuna İlişkin Uygunluk Raporları

Duyurular
Şebeke suyumuzda düzenli olarak yapılan su analizlerinde, tüm değerlerin yönetmeliğe uygun olduğu, şebeke suyunda herhangi bir sorun bulunmadığı tekraren tespit edilmiştir. Bu konudaki ithamlar tamamen asılsızdır.

Uşak Belediyesi Gurbetçi Festivali Program Akışı

Duyurular
Uşak Belediyesi tarafından yaz döneminin üçüncü festivali olarak hayata geçirilen Gurbetçi Festivali'nin program akışı belli oldu.

43.Bölge Geriye Dönüş Parselasyon Planı Askısı

43.Bölge Geriye Dönüş Parselasyon Planı Askısı

Plan ve Proje Müdürlüğünden İlan

Plan ve Proje Müdürlüğünden İlan