GURBETÇİ FESTİVALİ'NDE EĞLENCE DUR DURAK BİLMİYOR

6-08-2023

GURBETÇİ FESTİVALİ’NDE EĞLENCE DUR DURAK BİLMİYOR

Uşak Belediyesi tarafından memleket hasreti çekenler için düzenlenen Gurbetçi Festivali, ikinci gününde de coşkuya sahne oldu. Şarkılarıyla dillerden düşmeyen Hüseyin Kağıtsevenleriyle buluştu.
UÅŸak Belediyesi, Gurbetçi Festivali ile doÄŸanın kalbi YeÅŸil KaraaÄŸaç DoÄŸal YaÅŸam Merkezi’nde geniÅŸ kapsamlı bir etkinliÄŸe imza atıyor. 4 AÄŸustos Cuma günü baÅŸlayan ve ikinci gününü tamamlayan festivalde eÄŸlence zirveye ulaÅŸtı.

Konser, Spor, Yarışma; Hepsi Ve Daha Fazlası Bu Festivalde

Birçok yarışmanın, etkinliğin ve gösterinin hayata geçirildiği Gurbetçi Festivali renkli etkinliklere imza atmaya devam ediyor.Her yaşa hitap eden festivalde sihirbazlık gösterileri ve oyun alanları ile çocuklar eğlenirken; halk oyunları, jetcar, kickboks, dj ve lazer gösterisiyle büyükler de anın tadını çıkardı.

Hüseyin Kağıt Rüzgarı Esti

Dillere dolanan şarkıları ve kulakların pasını silen sesiyle Gurbetçi Festivali’nde sahne alan Hüseyin Kağıt, sevenleri tarafındanbüyük bir ilgiyle karşılandı. Konser süresi boyunca eşsiz enerjisiyle eğlenceyi zirveye taşıyan Hüseyin Kağıt, Uşaklıların enerjisine dayanamayıp seyircilerin arasında şarkılarına devam etti.

Birbirinden özel ve keyifli etkinliklerle devam eden festivalin ikinci günü, Belediye BaÅŸkanı Mehmet Çakın’ın katılımıyla karavan alanında yapılan ateÅŸ başı sohbetiyle son buldu.  Ayrıca yoÄŸun ilgiden dolayı festival alanına giden yollarda trafik sıkışıklığı olurken on binlerce UÅŸaklı YeÅŸil KaraaÄŸaç DoÄŸal YaÅŸam Merkezi’ne akın etti.

Son Düzenlemeler: 07 Aðustos, 2023
İlgili İçerikler: 23 NİSAN'DA EĞLENCE ÇOCUK KENT'TE Eğlence Köyünden, Elif Demir Karahallı/Duraklı Köyünden, Halime Kaya Eğlence Köyünden, Elif Yavuzsoy Eğlence Köyünden, Halil Öztürk GURBETÇİ FESTİVALİ UNUTULMAZ BİR KAPANIŞ YAPTI Yeşil Karaağaç'ta Gurbetçi Festivali Rüzgarı 2. GURBETÇİ FESTİVALİ BAŞLIYOR Hacer Durak MODAFEST'TE HER GÜN BAŞKA BİR EĞLENCE
uşak uşak belediyesi festival mehmet çakın gurbetçi festivali