UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD

2039
26-09-2019

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, tüm şehirde yürüttüğü titiz çalışmalarının yanı sıra, çevreye duyarlı nesiller yetişmesi için de çeşitli sosyal sorumluluk projelerini  hayata geçiriyor. Bu kapsamda Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü  ekipleri, 23 Nisan İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Miniklere çevre duyarlılığı ile ilgili bilgiler veren Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kendi görev ve yetkilerini anlattıktan sonra miniklerin soruları da cevapladı.  Çevre Mühendisi Reyhan Aydın tarafından,  katı atıkların, atık yağların  çevreye ve sağlığa ne tür zararlar verdiğinin anlatıldığı, görsellerle ve sunumlarla da desteklenen konuşmayı minikler ilgiyle izledi.

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün öncülük ettiği ve öğretmenlerinde destek verdiği kampanya ile ilgili konuşan Temizlik İşleri Müdürlüğü Fatih Öztürk: “Amacımız öncelikle çocuklarımızda ve velilerimizde çevre temizliğine karşı bir duyarlılık oluşturmaktır. Çevre temizliği sadece Belediyemizin değil hepimizin üzerinde durması gereken bir konudur. Herkes çevresini, sokağını ve mahallesini temiz tutarsa temiz bir kente sahip oluruz. Ağaç yaşken eğilir mantığıyla, biz de miniklerimizde çevre bilincinin erken oluşması için böyle bir etkinlikle bir araya geldik. Amacımız, onların eğlenirken öğrenmesi. Bugün Uşak 23 Nisan İlkokulunda ilkini yaptığımız etkinlik son derece eğlenceli ve yararlı oldu. Ben okulumuzun yöneticilerine, tüm eğitmenlere ve miniklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ” şeklinde konuştu.

Keyifli anların yaşandığı etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son bulurken, bu etkinliklerin belirli aralıklarla farklı okullarda da gerçekleştirileceği bildirildi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak