UŞAK BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE SAHADA

17-06-2020

Uşak Belediyesi normalleşme sürecine yönelik tedbirlerini sürdürürken, kentin gelişimini sağlayacak faaliyetleri de hayata geçiriyor. Çalışmalarsa bizzat Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından takip ediliyor.

Şehrin gelişimi ve taleplerin karşılaşması adına pandemi sürecinde de aralıksız olarak faaliyetlerini sürdüren ve vatandaşın sesine kulan veren Uşak Belediyesi, normalleşme süreciyle vites yükseltti.

Bir yandan eskiyen ve bakıma ihtiyacı olan bölgelerde asfalt serimleri ve kaldırım düzenlemeleri yaparken diğer yandan park ve bahçelerde peyzaj çalışmaları gerçekleştirerek kent estetiğine değer katıyor.

Kentin alt yapısından üst yapısına kadar geniş bir yelpazede süren ve ihtiyaçların öncelik alındığı çalışmalarsa bizzat Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından denetleniyor.
Bu kapsamda, çalışma alanlarını tek tek gezen Başkan Çakın hem son durumu görüyor hem de vatandaşlarla ihtiyaçlar hakkında görüşme sağlıyor.

GEDİZ YOLU'NDA SIKIŞIKLIĞA SON

Başkan Çakın'ın bugün gerçekleştirdiği incelemelerde ilk durağı Karaağaç Mahallesi'nde bulunan Gediz Yolu oldu.

Uşak'ın en işlek caddelerinden olan Gediz Yolu'nda orta refüjlerin oluşturduğu daralma, refüjlerin kaldırılmasıyla normale döndürüldü. Refüjlerin kaldırıldığı ve elektrik hatlarının yer altına alınması için gerçekleştirilen çalışmaların sona erdiği bölgede, asfalt serim işlemi başlatıldı.

KALFA'YA ALT YAPI ULAŞTIRILDI

Şehrin çeşitli noktalarında devam eden alt yapı çalışmalarından Uşak’a bağlanarak mahalle olan Kalfa da nasibini aldı. Alt yapısı yetersiz kalan Kalfa Mahallesi ile Yeni Devlet Hastahanesi’nin bulunduğu bölgedeki çok katlı binalara alt yapı ulaştırılması için başlatılan çalışmaları da takip eden Çakın, daha sonra Kalfa Mahallesi'ne yakın bir zamanda kazandırılacak düğün salonunun son durumunu yerinde gördü.

Son olarak Fevzi Çakmak Parkında çevre düzenlemesi yapan işçileri ziyaret eden Başkan Mehmet Çakın, personele ikramda bulunarak kolaylıklar diledi.

İlgili İçerikler: Uşak'ta 15 Temmuz Destanı Anıldı UŞAK BELEDİYESİ 15 TEMMUZ DESTANINI NOTALARDA YAŞATTI UŞAK BELEDİYESİ VE ÇEVRECİ VATANDAŞLAR KİRLİLİĞE DUR DEDİ UŞAK'TA ÇOCUK OYUN GRUBUNA ÇİRKİN SALDIRI UŞAK BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLER BÜTÇE İÇİ İŞLETMESİ ATAPARK ÇAYZADE BİRİMİNDE KULLANILMAK ÜZERE TABE UŞAK'TA OKULLAR LGS'YE HAZIR Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği Uşaklılar geleceği için Atapark'ta buluştu Uşak Belediyesi Kentteki Kahvehaneleri Dezenfekte Etti Uşak'ta Camiler İbadete Hazır
uşak uşak belediyesi mehmet çakın saha çalışması