Asfalt ve Parkede Çalışmalar Sürüyor

6-06-2013

Uşak Belediyesi sokak ve mahallelerde asfalt ve parke yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan büyük çevre yollarının yanı sıra en küçük sokakların dahi modern yollar ile kaplı olmasını hedefleyen Uşak Belediyesi açılan asfalt ve kaldırım sezonunun ardından hızlı bir çalışma içine girdi. Toplam 200 bin metrekare kilitli parke yol çalışması 2013 yılında Uşak halkının hizmetine sunulmuş olacak. Bu iş içinse toplamda 5 milyon 125 bin 350 TL bedel ödenecek.

Mahallelerin ve sokakların daha güzel yollara sahip olmasını hedeflediklerini bildiren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, yapılan çalışmalar ile hedefleri gerçekleştireceklerini anlattı. Uşak’ın her yerinin her yönü ile güzel olmasını istediklerini dile getiren Başkan Erdoğan, " İlimizin güzel kentler arasında yerini alması için birçok çalışma yapmaktayız. Çalışmalarımızda kentimizin her anlamda farklılaşmasını hedeflemekteyiz. Bu kapsamda ilimizin en küçük sorununu dahi projelerimiz arasına almaktayız. Parke ve asfalt çalışmaları da bizim önemli çalışmalarımızın arasında yer almaktadır” dedi.

Yolların medeniyet olduğunu hatırlatan Başkan Erdoğan, herkesin evlerinde çıktığında asfalt ve parke yolu görmesi için var güçleri ile çalıştıklarını bildirdi. Çalışmaların titizlik ile devam edeceğini vurgulayan Başkan Erdoğan, " İlimizin parke ve asfalt çalışmaları her yıl olduğu gibi titiz bir çalışma ile devam edecek. Belediye olarak vatandaşlarımızın hayatlarının kolaylaşması için elimizden geleni yapacağız. Sokak ve mahallelerde devam eden çalışmalarımız ile birlikte büyük yollarımızın yapımında da bu yıl önemli bir aşama kat edeceğiz” şeklinde konuştu.

Her yer güzel olacak

Uşak Belediyesi’nin kentin her noktasını önemsediğini dile getiren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, bu nedenle birimlerin en küçük aksaklıkları bile tespit ederek çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Başkan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: " Uşak Belediyesi vatandaşın rahatını düşünen bir belediyedir. Ayrıca kentin ihtiyaçlarını da tespit ederek bu ihtiyaçları gideren bir kurumuz. Bu kapsamda birçok farklı projemize hayat vermeye devam ediyoruz. Belediyemizin en çok önem verdiği konuların başında ise yol çalışmaları gelmektedir. Bilindiği gibi kentimizin dört bir yanında küçük ve büyük yol çalışmalarımız devam etmektedir. Yaptığımız çevre yolları ile ilimizde hiç olmayan yeni yolları ortaya çıkardır. Gelecekte bu yollar kentimizin her anlamda yükünü kaldıracaktır. Bunun yanında her mahalle ve sokakta asfalt parke çalışmalarımız sürüyor. Her yıl yaptığımız çalışmalar ile Uşak’ta önemli bir noktaya geldik. 2013 yılında Atatürk Mahallesi’nde 15 bin metrekare, Elmalıdere Mahallesi’nde 40 bin metrekare, Kemalöz Mahallesi’nde 5 bin metrekare, Dikilitaş Mahallesi’nde 50 bin metrekare, Karaağaç Mahallesi’nde 10 bin metrekare, Fatih Mahallesi’nde 20 bin metrekare, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 20 bin metrekare parke çalışmamız olacak. Ayrıca asfalt çalışmalarımız da her yerde tüm hızı ile ilerleyecek”

Son Düzenlemeler: 06 Haziran, 2013
İlgili İçerikler: Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR GÜRÜLTÜ EYLEM PLANI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi UŞAK'TAKİ SIKI DENETİMLER SÜRÜYOR. MARKETLER MERCEK ALTINDA FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE 15 ADET 400 LÜK ASFALT KESME BIÇAĞI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN S Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor Milli Eğitim ve Öğretmenevi'nin Yeni Binalarında Çalışmalar Başladı Bir Yılda Üçüncü Battı Çıktı Şehre Kazandırılıyor: Asfalt Serim İşlemi Başladı