Başkan Cahan Vatandaşlar ile İçiçe

6-05-2014

Başkan Cahan Vatandaşlar ile İçiçe

Belediye Başkanı Nurullah Cahan görevinin birinci ayında yoğun temposu ile dikkat çekiyor. Uşak’ın marka şehir olması yolunda her saat aralıksız çalışan Başkan Cahan, vatandaşların arasında olarak kentin sorunlarını ise yerinde dinliyor. Göreve gelmeden önce vatandaşlar ile iç içe olacaklarının taahhüdünü veren Başkan Cahan, bu kapsamda vatandaşların evlerine misafir olmayı sürdürüyor. Hafta sonu Aybey Mahallesi’nde yaşayan Işık ailesine kahvaltı konuğu olan Başkan Cahan, Dikilitaş Mahallesi’nde ise Emine Doğan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Uşak’ta vatandaşlar ile her zaman iç içe olacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ziyaretlerin devam edeceğini dile getirdi. Vatandaş ziyaretlerini önemsediklerini aktaran Cahan, " Biz vatandaşlarımızın ilgi ve teveccühü ile göreve geldik. Hiçbir zaman halktan kopuk bir siyasetin ve belediyeciliği içinde olmayacağımızı belirttik. Bu nedenle her fırsatta vatandaşlarımız ile birlikte olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta da bu şekilde oldu” dedi. Ziyaretlerden vatandaşların da memnun olduğunun altını çizen Cahan, yöneticilerin vatandaşların arasında olmasının halkın önemsediği konular arasında yer aldığına dikkat çekti. Uşak’ın sorunlarını çözümünde vatandaşların fikirlerinin alınmasının kendileri için yol haritası olduğunu ileten Cahan, " Ziyaretlerimiz mahallelerimizin sorunlarını öğrenmemizde de etkili oluyor. Sorunları vatandaşlarımızın gözünden görerek hareket ediyoruz. Sorunların çözümü için ise hemen harekete geçiyoruz. Bu sayede mutlu Uşak’ın temellerini atmış oluyoruz. Bundan sonra da ziyaretlerimiz bütün mahallelerimizde devam edecek” şeklinde konuştu.

Her mahallede vatandaşlarımızın evine gideceğiz

Uşak’ta en başından bu yana vatandaşlardan kopuk olmayacaklarının sözünü verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Belediyeciliğimizde her zaman insanlarımızın arasında olmak gerektiğine inandık. Gücümüzü vatandaşlarımızdan alırken onların arasında olmamayı asla düşünmedik. Bu fikirler ile yola çıktık. Şimdi belediye başkanlığımız döneminde verdiğimiz bu söz yerine getirmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Mümkün olduğunca kentte yaşayan her kesinden herkesin yanında olmaya gayret ediyoruz. İmkanlarımız elverdiğince vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etmeye, düğünlerine gitmeye, cenazelerinde olmayı hedefliyoruz. Bu hafta Işık Mahallesi ve Dikilitaş Mahallesi’nde iki ayrı evde konuk olduk. Gittiğimiz evlerde beklentileri ve mahallelerin sorunlarını dinledik. Bu tür ziyaretler ile ilimizin sıkıntılarını vatandaşların gözleri ile de görme imkanına sahip oluyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını çözümünde bu bakış açısı bize rehber oluyor. Biz bundan sonra da aynı düşünceler ile hareket edeceğiz. İlimizin kazanması için vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Vatandaşlarımız belki de bizleri beklemedikleri zamanlarda bile yanlarında görecekler. Kentin içinden gelen bir vatandaş olarak kentimizin içinde olmayı kendimize bir görev bileceğiz” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA