Minikler Başkan Cahan ile Görüşmek İçin Nota Yüklendi

1-03-2018

Dora Yabancı Dil Kursu öğretmeni Nurseren Şimşek öğrencileri teşvik etmek amacıyla yüksek puan almaları halinde Başkan Cahan ile görüştürme sözü verdi. Verilen söz sınav kağıtlarında etkisini gösterdi. Her biri 100 üzerinden 90 puanı geçen minikler bugün Başkan Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti.

Dora Yabancı Dil Kursunun miniklerini konuk eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yüksek puan alan minik misafirini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Eğitimde kalitenin artması adına Uşak Belediyesi’nin üzerine düşen görevleri layığı ile yapmaya devam edeceğini ifade eden Cahan, “Öğrencilerimizin bizimle görüşmek gibi bir talepleri olmuş. Değerli öğretmenimiz de yüksek puan alan miniklerimizi bizimle buluşturma sözü vermiş. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizle bir araya gelmek, onların başarısını paylaşmak bizleri de memnun etti.” dedi.

Öğrencilerden Ümit, iade-i ziyaret sözü veren Başkan Nurullah Cahan’a, “Arkadaşlarım adına da çok teşekkür ediyorum. Biz sizi çok seviyoruz. Öğretmenimiz 90’ın üzerinde alırsak sizinle görüştürmeye söz vermişti ve sözünü tuttu. Ona da arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Sizi çok seviyoruz.” diye konuştu. Hep bir ağızdan sevgilerini dile getiren Dora Yabancı Dil Kursu’nun minikleri daha sonra Başkan Cahan’a sarıldı.

Başkan Cahan da bu sevgi gösterisine kayıtsız kalmayarak miniklere, “Biz de sizleri çok seviyoruz, İnşallah bizler de sizlere iade-i ziyarete geleceğiz. Başarılarınız daim olsun.” ifadelerine yer verdi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN: UŞAK'A DEĞER KATMAK İÇİN KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇARŞAMBA PAZARI ESNAFI'NA ZİYARET UŞAK'TA DEZAVANTAJLI ÇOCUKLAR SPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİ FATİH VE KEMALÖZ PAZAR YERLERİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLENDİRMESİ BAŞKAN ÇAKIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NI KUTLADI BAŞKAN ÇAKIN ARASTANIN İLK BETONU İÇİN DÜĞMEYE BASTI MUHARREMŞAH MAHALLESİ'NDE ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU İÇİN TEMEL ATILDI BAŞKAN ÇAKIN HAYATA GEÇİRİLEN 15 FARKLI PROJEDE İNCELEME YAPTI BAŞKAN ÇAKIN: BU MİLLET GAZİ OLUR, ŞEHİT OLUR AMA ESİR DÜŞMEZ BAŞKAN ÇAKIN MUHTARLARLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan hediye dora yabancı dil kursu not sevgi seli