Meclis Karar Özetleri

04.07.2018 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı

1893
11-07-2018
T.C.
UŞAK BELEDİYESİ MECLİS KARARLARI ÖZETLERİ

TARİHİ         GÜNÜ               SAATİ   DÖNEM      TOPLANTI    BİRLEŞİM    OTURUM
04.07.2018       ÇARŞAMBA       17.00              2018               7                    3        1

Katılan Üyeler; Meclis Başkanı : Nurullah CAHAN,  Üyeler; Ahmet Gökhan ÖZBAĞ, Emine YILDIRIM, Özer ERKEK, Murat KİRİŞ, Zeki ERCEL, Hasan ERDOĞAN, Sedat AYDIN, Hakan ULUDAĞ, Akın DEMİR, Mehmet DEMİRHİNDİ, Ercan ALKAN, Mehmet Emin AKYAY, Mesut ÖZBEY, Sevgi COŞKUN, Mehmet YAŞAR, Salih KÜÇÜK, Bekir AKAĞAÇ, Ufuk DÜZENLİ, Mehmet ALEV, Mehmet KARAKOÇ, Rıfat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Mustafa EKŞİ, Orhan TAMER, Nevzat YILMAZ ve Arslan ÖZKAN.

GÜNDEM:

2.Uşak İl Özel İdaresi'nin İlimiz, Merkez, Ünalan Mahallesi,  339 ada  39  numaralı parselde imar planı değişikliği yapılması yönündeki talebinin görüşülerek karar bağlanması.
3.Basri MERCAN, Servet MERCAN, Emine MUTLU , Semiha CENGİZ, Timur MUTLU, Ayşen SATIK, Yakup TAŞCAN, Refik ÖZÜDOĞRU, Cesur HASIRCI, Hülya DURKUT ve Safinur YAYLI'nın  İlimiz, Merkez, Atatürk Mahallesi, 1926 Ada 1-2-3-4-5-6-7-11-12  numaralı parsellerde imar planı değişikliği yapılması yönündeki taleplerinin görüşülerek karar bağlanması.
6.Vatandaşlar tarafından muhtelif tarihlerde Belediyemize verilen 25 adet talebin görüşülerek karara bağlanması.
7.Fevzi Çakmak Mahallesi, İstiklal Caddesi sağında, Keresteciler Caddesi devamı olan Koruluk Caddesi isminin, Kazakistan Cumhurbaşkanı,  Nursultan Nazarbayev Caddesi olarak değiştirilmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması.
10.İlave Madde 3: Belediye Meclisi'nin 07.06.2018 tarihli toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen "Fen İşleri Müdürlüğü'nün finansman talebinin karşılanması talebi"  Plan ve Bütçe Komisyonu'nca görüşülerek karara bağlanmıştır. Kredi miktarı ve borçlanma yetkisinin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
11.İlave Madde 4: Belediye Meclisi'nin 02.07.2018 tarihli toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen UTAŞ AŞ'nin nakdi sermaye artırım talebinin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
12.İlave Madde 5: Belediye Meclisinin 02.07.2018 tarihli toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Şehir İçi Belediye Denetimli Özel Halk Otobüsleri fiyat tarifesinin yeniden değerlendirilmesi konusunun Plan ve Bütçe Komisyonu Raporuyla birlikte görüşülerek karara bağlanması 

K A R A R    Ö Z E T L E R İ:

Gündemin 2., 3. ve 6. maddelerinin gündemin en son maddesi olarak görüşülmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

7.Fevzi Çakmak Mahallesi, İstiklal Caddesi sağında, Keresteciler Caddesi devamı olan Koruluk Caddesi isminin, Kazakistan Cumhurbaşkanı,  Nursultan Nazarbayev Caddesi olarak değiştirilmesi konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Fevzi Çakmak Mahallesi, İstiklal Caddesi sağında, Keresteciler Caddesi devamı olan Koruluk Caddesi isminin, Kazakistan Cumhurbaşkanı,  Nursultan Nazarbayev Caddesi olarak değiştirilmesi konusunun İmar Komisyonuna  havale edilmesi teklifi oya sunulmuş ve  yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
10.İlave Madde 3: Belediye Meclisi'nin 07.06.2018 tarihli toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen "Fen İşleri Müdürlüğü'nün finansman talebinin karşılanması talebi"  Plan ve Bütçe Komisyonu'nca görüşülerek karara bağlanmıştır. Kredi miktarı ve borçlanma yetkisinin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediye Meclisi'nin 07.06.2018 tarihli toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen "Fen İşleri Müdürlüğü'nün finansman talebinin karşılanması talebi"  Plan ve Bütçe Komisyonu'nca görüşülerek karara bağlanmıştır. Kredi miktarı ve borçlanma yetkisinin Plan ve Bütçe Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş ve yapılan işaretle oylama sonucunda üyelerden Mehmet KARAKOÇ, Rıfat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Mustafa EKŞİ, Orhan TAMER, Nevzat YILMAZ ve Arslan ÖZKAN’ın 7 ret oylarına karşılık 20 kabul oyla oy çokluğu ile kabul edilmiştir.
11.İlave Madde 4: Belediye Meclisi'nin 02.07.2018 tarihli toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen UTAŞ AŞ'nin nakdi sermaye artırım talebi Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediye Meclisi'nin 02.07.2018 tarihli toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen UTAŞ A.Ş. nin nakdi sermaye artırımı talebinin Plan ve Bütçe Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş ve yapılan işaretle oylama sonucunda üyelerden Mehmet KARAKOÇ, Rıfat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Mustafa EKŞİ, Orhan TAMER, Nevzat YILMAZ ve Arslan ÖZKAN’ın 7 ret oylarına karşılık  20 kabul oyla oy çokluğu ile kabul edilmiştir.
12.İlave Madde 5: Belediye Meclisinin 02.07.2018 tarihli toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Şehir İçi Belediye Denetimli Özel Halk Otobüsleri fiyat tarifesinin yeniden değerlendirilmesi konusu Plan ve Bütçe Komisyonu Raporuyla birlikte görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Şehir İçi Belediye Denetimli Özel Halk Otobüsleri fiyat tarifesinin yeniden değerlendirilmesi konusunun Plan ve Bütçe Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş ve yapılan işaretle oylama sonucunda üyelerden Mehmet KARAKOÇ, Rıfat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Mustafa EKŞİ, Orhan TAMER, Nevzat YILMAZ ve Arslan ÖZKAN’ın 7 çekimser oylarına karşılık  20 kabul oyla oy çokluğu ile kabul edilmiştir.
Belediye Başkanı  (Meclis Başkanı): Nurullah CAHAN; Gündemin kalan maddelerinin 05.07.2018 Perşembe günü saat 17.00 de görüşmek üzere 3. Birleşimi kapatmıştır.

                
Nurullah CAHAN           Emine YILDIRIM             Sevgi COŞKUN
 Belediye Başkanı                Katip                             Katip

  (Meclis Başkanı)

0.0
Son Düzenlemeler: -/-
İlgili İçerikler: 02.05.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 09.04.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 08.04.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 5 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 6 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı
Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 04.07.2018