Meclis Karar Özetleri

UŞAK BELEDİYESİ MECLİS KARARLARI ÖZETLERİ

TARİHİ      GÜNÜ   SAATİ  DÖNEM      TOPLANTI        BİRLEŞİM   OTURUM
26.12.2014   CUMA    10.00    2014    OLAĞANÜSTÜ(1)         1              1

Katılan Üyeler; Meclis Başkanı : Nurullah CAHAN, Üyeler; Ender KUZGUN, Ahmet Gökhan ÖZBAĞ, Emine YILDIRIM, Ergün KIRDİNLİ, Özer ERKEK, Murat KİRİŞ, Zeki ERCEL, Hasan ERDOĞAN, Sedat AYDIN, Hakan ULUDAĞ, Akın DEMİR, Mehmet DEMİRHİNDİ, Ercan ALKAN, Mehmet Emin AKYAY, Mesut ÖZBEY, Sevgi COŞKUN, Mehmet YAŞAR, Fadime Aylin DOKUR, Orhan TAMER, Ali ÖZLEYEN, Nevzat YILMAZ, Erdoğan VAROL, Bekir AKAĞAÇ, Necmi DURSUN, Ufuk DÜZENLİ, Mehmet KARAKOÇ, Rifat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Aynur YURTSEVER ve Mustafa EKŞİ

G Ü N D E M :

1. 2014 Aralık ayı Meclis Zabtı Karar Özetlerinin okunması.
2. Belediye meclisinin 17.11.2014 tarihli toplantısında 751 sayılı kararı ile Belediyemizin ortağı olduğu UTAŞ A.Ş’ye 5393 sayılı Belediye kanunun 18/i maddesi gereğince ayni sermaye artırımı olarak devredilen Müdürlüğümüze bağlı Kayaağıl Termal Tesisleri, Huzur park Sosyal Tesisleri Kafeteryası, Otoparklar, Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi Kafeteryası, Tiritoğlu Parkı Çayzade, Halk Ekmek Fırını, Uşak Kent Tarih Müzesi Kafeteryasının 5 yıl süreyle başka bir kurum, işletme ve şahıslara devredilmemesi koşuluyla ve bu işlemlere dair hukuk işlemlerinin Belediye Hukuk İşleri Müdürlüğünce yapılması konusuna ait 1.Asliye Hukuk Mahkemesince verilen Bilirkişi raporunun görüşülerek karara bağlanması.

K A R A R Ö Z E T L E R İ :

1. 2014 Aralık ayı Meclis Zabtı Karar Özetlerinin Meclis Katibince okunduğunun kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
2. Belediye meclisinin 17.11.2014 tarihli toplantısında 751 sayılı kararı ile Belediyemizin ortağı olduğu UTAŞ A.Ş’ye 5393 sayılı Belediye kanunun 18/i maddesi gereğince ayni sermaye artırımı olarak devredilen Müdürlüğümüze bağlı Kayaağıl Termal Tesisleri, Huzur park Sosyal Tesisleri Kafeteryası, Otoparklar, Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi Kafeteryası, Tiritoğlu Parkı Çayzade, Halk Ekmek Fırını, Uşak Kent Tarih Müzesi Kafeteryasının 5 yıl süreyle başka bir kurum, işletme ve şahıslara devredilmemesi koşuluyla ve bu işlemlere dair hukuk işlemlerinin Belediye Hukuk İşleri Müdürlüğünce yapılması konusuna ait 1.Asliye Hukuk Mahkemesince verilen Bilirkişi raporunun görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediye Meclisinin 17.11.2014 tarihli toplantısında 751 sayılı kararı ile Belediyemizin ortağı olduğu UTAŞ A.Ş’ye 5393 sayılı Belediye kanunun 18/i maddesi gereğince ayni sermaye artırımı olarak devredilen Müdürlüğümüze bağlı Kayaağıl Termal Tesisleri, Huzur park Sosyal Tesisleri Kafeteryası, Otoparklar, Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi Kafeteryası, Tiritoğlu Parkı Çayzade, Halk Ekmek Fırını, Uşak Kent Tarih Müzesi Kafeteryasının 5 yıl süreyle Uşak 1.Asliye Hukuk Mahkemesi 2014/180 değişik iş sayılı dosyasına alınan 18.12.2014 tarihli Bilirkişi Heyet Raporu ile değer tespiti yapılan İşletmelerdeki menkul malların UTAŞ A.Ş. ye ayni sermaye olarak konulması teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda üyelerden; Fadime Aylin DOKUR, Orhan TAMER, Ali ÖZLEYEN, Nevzat YILMAZ, Erdoğan VAROL, Bekir AKAĞAÇ, Necmi DURSUN, Ufuk DÜZENLİ, Mehmet KARAKOÇ, Rifat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Aynur YURTSEVER ve Mustafa EKŞİ’nin 13 ret oylarına karşılık 18 kabul oyla oy çokluğu ile kabul edilmiştir.

Belediye Başkanı (Meclis Başkanı) Nurullah CAHAN; 26 ARALIK 2014 Olağanüstü Meclis Toplantısı gündemindeki konuların görüşülmesi tamamlanmış olup, toplantıyı kapatmıştır.

Nurullah CAHAN   Mesut ÖZBEY     Ender KUZGUN
Belediye Başkanı           Katip                Katip
(Meclis Başkanı)

İlgili İçerikler: 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 5 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 6 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Kira İhale İlanı - 13/02/2024 Bozkurt ve Karaağaç Mahalleleri 55. Bölge 18. Madde Uygulaması Parselasyon Planı 3. Askı İlanı 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı