Meclis Gündemi

02.07.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı

28-06-2024

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.maddesi gereğince Belediye Meclisinin toplanması gerekmektedir.

Toplantı 02.07.2024 Salı günü Saat 13.00 de Dikilitaş Mahallesi 2.Huzur Sokak No:1 deki Meclis Toplantı  Salonunda yapılacaktır.

Belediye Meclis Üyelerimizin belirtilen gün ve saatte Belediye Meclis Salonunda hazır bulunmaları ilan olunur.

Özkan YALIM

GÜNDEM:
1. 2024 Haziran ayı Meclis Zabtı Karar Özetlerinin okunması.
2.Soner BAŞER'in; İlimiz, Merkez, Bölme Mahallesi, 549 ada 1 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin görüşülerek karara bağlanması.
3.Ercan KARABULUT'un; İlimiz, Merkez, Bölme Mahallesi, 643 ada 29 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin görüşülerek karara bağlanması.
4.Murat ÖZDEMİR vekili Ahmet KÜPLEMEZ'in İlimiz, Merkez, Fevzi Çakmak Mahallesi, 1885 adanın önünde bulunan pasif yeşil alanında düzenleme yapılması  yönündeki talebinin görüşülerek karara bağlanması.
5.Duran ASLAN ve Müştereklerine vekaleten Mehmet UYSAL'ın; İlimiz, Merkez, Kemalöz Mahallesi, 373 ada 29 numaralı parselde yapılacak binanın zemininde ticari kullanım yapılabilmesi için parselin cephe aldığı Şehit Veli ULUDAĞ caddesinin  yol boyu ticaret aksı olarak belirlenmesi  yönündeki talebinin görüşülerek karara bağlanması.
6.Uşak İli, Merkez, muhtelif mahallelerde yer alan jeotermal kuyuların ve koruma kuşaklarının 1/1000 ölçekli uygulama imar planına işlenmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması.
7.Uşak İli, Merkez, Çevre Mahallesi 234 ada 1 numaralı parselde plan değişikliği yapılması konusunun görüşülerek karara bağlanması.
8.İlimiz, Merkez, İslice, Kurtuluş ve Durak Mahallelerinde yer alan İsmet Paşa Caddesi üzerinden cephe  alan  ekte  sınırları  gösterilen  binalarda,  kirlilik  oluşturan  tabelaların  kaldırılması  ve  tabela yönetmeliğine  uygun  ölçü  ve  malzemeden  yapılmış  birbiri  ile  uyumlu  tabelaların  kullanılmasının sağlanması, caddenin kimliği, özgün yapısının korunması ve kentsel kalitenin arttırılması amacıyla, uygulamada devamlılığın sağlanması için zemin kat ve üst kat  işyerleri  için  hazırlanan  ve detayları  verilen  tabela  standartlarının  belirlenmesi  konusunun görüşülerek karara bağlanması.
9.2022   Erasmus+   Çağrısı   kapsamında   kurumumuzun   başvuru   sahibi   olduğu 2022-1-TR01-KA220-YOU-000087199 sözleşme numaralı "Promoting Environmental Protection and leARning on climate changE (PREPARE)" projesi ile ilgili Türkiye Ulusal Ajansı tarafından talep edilen tüm belgelerin kurumumuz adına imzalanması, proje ortaklarına tahsis edilmiş bütçelerin kurumumuz tarafından  ilgili  ortakların  banka  hesaplarına  gönderilmesi,  hibe  sözleşmesi  gereği  proje  süresi  ve sonrasında istenecek diğer tüm belgelerin ve raporların imzalanması, proje içerisinde kullanılmak üzere avans olarak bütçesine dahi olmak üzere Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne yazı ile bildirme konularında,  kumrumuzu  münferiden  temsil  ve  ilzama  yetkili  kişi  olarak  Belediye  Başkanı  Özkan YALIM'ın yetkili kılınması, Özkan YALIM'ın olmadığı durumlarda Etüt Proje Müdürü Vekili Mehmet ŞAHİN'in yetkili kılınması konusunun görüşülerek karara bağlanması.
10.Türkiye ve AB Arasında Şehir Eşleştirme-II (Yeşil Gelecek İçin Şehir Eşleştirme) Hibe Programı (TTGS-II) kapsamında yürütülen, "Collaborating for Sustainable Future: Accelerating Green Transition of Textile Sector through Partnetships" isimli ve TTGS-II/112 referans numaralı proje kapsamında kurumumuzu temsil ve ilzama ve gerekli tüm belgeleri imzalamaya Belediye Başkanı Özkan YALIM'ın yetkili kılınması, Özkan YALIM'ın olmadığı durumlarda Etüt Proje Müdürü Vekili Mehmet ŞAHİN'in yetkili kılınması konusunun görüşülerek karara bağlanması.
11.Uşak Belediyesi Şehir İçi Belediye Denetimli Özel Halk Otobüslerinde elektronik ücret toplama sistemi  çalışmaları  kapsamında  Uşak  Belediyesi  Şehir  İçi  Belediye  Denetimli  Özel  Halk  Otobüsü Yönetmeliğinin  ilgili  maddelerinde  değişiklik  yapılması  konusunun  Hukuk Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
12.Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'nın ilgi yazısında bahsi geçen şehir içi Belediye Denetimli Özel Halk Otobüslerine ait fiyat tarifesinin belirlenmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması.
13.Belediye  Meclisinin  05.06.2024    tarihli  1.  birleşim,  1.  oturumunda  158,159,160,161,162  ve 06.06.2024 tarihli 2. birleşim 1. oturumunda 175,176,180 sayılı meclis kararı ile   Plan ve Bütçe Komisyonuna  havale  edilen ücret  tarifelerinde  değişiklik  yapılması  konusunun Plan ve Bütçe Komisyonu Raporları ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
Son Düzenlemeler: 28 Haziran, 2024
İlgili İçerikler: 04/06/2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 06/06/2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 05/06/2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERDE KULLANILMAK ÜZERE SATEN KUMAŞ BİLEKLİK ALIMI DOĞRUDAN TEM 04.06.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 02.05.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 03.05.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ'NİN BORÇLARI AÇIKLANDI 02.05.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 08.04.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı
Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 02.07.2024